Bloguma Puanlama Sistemi Nasıl Ekleyebilirim?

Yorum Yapın

Kitap bloglarında sıkça gördüğümüz, puanlamayı anlatan resimler sağ ve sol kenarda yer alıyor. Bir ziyaretçimiz, puanlama bölümünün nasıl yapıldığını ask.fm üzerinden sordu. Sorusu şöyleydi:

http://crazydreamernora.blogspot.com.tr/ o puanlamada kullandığı kalpler nasıl oluyor bi dee :/ çok soru sordum kusura bakmaa yani kalp dışı şekil olarak da yine nasıl konuluyor ?

Önce yerleşim bölümüne giriyoruz. Daha sonra temamızın müsait olan sol veya sağ kenarında Gadget Ekle seçeneğine tıklıyoruz.


Çıkan seçeneklerden HTML/Javascript'i seçiyoruz.


Şimdi ise kodları ekleyeceğiz. Ben arama yaparak yıldızları buldum. Siz de sitenizin rengine uyan yıldızlar,kalpler veya diğer şekilleri bulabilirsiniz. Resimleri bulduktan sonra bir siteye yükleyin ve linklerini alın.

Kodlar ise şu şekilde olacak. Kopyala yapıştır yaparak alabilirsiniz. Resim linklerinin yerine kendi linklerinizi ekleyeceksiniz.

<img src="http://i.hizliresim.com/7moJ8l.jpg" /> <br/> 5 yıldız ve açıklama
<br/>
<br/>
<img src="http://i.hizliresim.com/rLg4dP.jpg"/> 4 yıldız ve açıklama
<br/>
<br/>
<img src="http://i.hizliresim.com/LPpMoV.jpg"/> <br/> 3 yıldız ve açıklama
<br/>
<br/>

<br/> kodu ise satır atlatmaya yarıyor. Bu kodu kullanarak boşlukları ayarlayabilirsiniz. Her bir <br/>, bir satır atlaması demektir. Resimde de anlatmaya çalıştım. Daha sonra kaydet kısmına tıklıyorsunuz.


Demo için: FanDestek Demo






Follow my blog with Bloglovin

0 yorum:

Yorum Gönder