Fandestek Teması - Magazin Siteleri İçin

3 yorum

Blogger'da blog sahibi olan yazarlar, uygun tema bulamamaktan dertlenirler. Kendilerine hak veriyorum. Blogger temaları gelişmesine rağmen halen seçenekler az. Bu yüzden, arşivimde duran bir temayı sizinle ücretsiz paylaşmak istedim. Bir proje için yaptırdığım bu temayı kullanamamıştım.



Tema magazin siteleri için uygundur, ama diğer kategorilerdeki siteler de kullanabilir. Hareketli slaytı, üst menüsü ve kayan haber bandı ile magazin siteleri için kullanışlıdır. Ayrıca haber bandının sağında sosyal hesaplar bölümü de var. Renk olarak sade tonlar var. Anasayfada yazılar ise şöyle gözüküyor.


Temanın kurulumu ise kolay. Şablon menüsünden Yedekle/Geri Yükle kısmına tıklayınca, dosyayı seçip yükleyeceksiniz.


Temayla ilgili sorularınız olursa sormaktan çekinmeyin. Ayrıca tema hakkında yorumlarınızı da bekliyoruz.


3 yorum:

  1. Öcelikle paylaşım için teşekkürler. Sormak istediğim bu temayı hali hazırda içinde haberler yayınlanmış bloga kurduğumuz zaman diğer eski yazılar kaybolur mu? Demek istediğim wordpress gibi tema değişsse bile içindekiler saklı kalıyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski yazılarınız kaybolmayacaktır, ama eski eklenti yerleşiminiz büyük ihtimal kaybolacak ve sitede kaymalar yaşanacak. Bu düzenlemeleri yapıp kullanabilirsiniz. Yeni temayı yüklemeden önce eskisinin yedeğini alırsanız daha iyi olur. Yedek alma da yine Yedekle/Geri Yükle kısmından yapılıyor.

      Sil